VEGANUARY AKCIÓ -21% - KUPONKÓD: VEGAN2021

Info

Minták

A minták 100% vegán humorral igyekeznek segíteni a mindennapjaidat: nem csak a környezetedben élőknek üzenhetsz vele, de saját magadat is kicsit feldobhatod viselésükkel. Természetesen ettől még egyáltalán nem vicces az, ami az állatokkal történik, de a humor is egy eszköz, hogy több emberhez eljuttathassuk, amit az állathasználatról gondolunk. Felmerül a kérdés, hogy van-e lehetőség egyedi mintákra. Igen, van! Írd meg ilyen jellegű kívánságodat a hello@plantees.eu e-mail címre, és egyeztetjük a részleteket.

Pólók

A fenntarthatóságra, a környezetvédelemre is gondoltunk. A pólók anyaga környezetbarát, bőrbarát, 100% organikus pamut és minden termékünk OEKO-TEX illetve Organikus minősítéssel rendelkezik.
Természetesen a választható termékek előállítása során sem használunk ki senkit. Maximálisan törekszünk rá, hogy ne csak az állatokat, de embertársainkat is kíméljük, s olyan termékeket tudjatok vásárolni nálunk, melyek a textil- és ruhaipari dolgozók méltóságát és emberi jogait tiszteletben tartva készülnek. Ennek megfelelően pólóink alapjai a textilipari munkakörülményeket ellenőrző nemzetközi szervezetek által jóváhagyott, tehát a munkásokat nem kihasználó forrásból származnak.
Nagyon fontos, hogy egy vászontáska csak akkor igazán környezetbarát, ha erős, tartós. Vászontáskáink 2,5X erősebb anyagból készülnek, mint az átlagos “reklám” shopperek, így hosszú éveken keresztül szolgálhatnak, akár 10kg terhelés mellett is. Anyaguk természetesen 100% organikus anyag, hogy akkor se árts a Földnek, ha unokáidnak már nem ezen a táskán tudod megmutatni, hogy lázadtál vegánként bevásárlás közben, amikor még nem volt mindenki vegán.

Fizetés, szállítás

A megvásárolni kívánt termékeket előre utalással, online bankkártyás fizetéssel (a PayPal rendszerén keresztül), illetve PayPal-lal tudjátok kifizetni. Személyes átvétel esetén lehetőség van készpénzes fizetésre is.

A rendeléseket jelenleg postai küldeményként tudjuk eljuttatni számotokra. Ezen felül hetente egyszer lehetőség van személyes átvételre Budapest területén (a Nyugati tér környékén), előre egyeztetett időpontban. A rendeléstől a termék megérkezéséig az előrendelési időszakban 5-6 hét, azon kívül 8-15 munkanap. Természetesen igyekszünk mihamarabb gyorsítani a folyamatokon, addig is türelmeteket és megértéseteket kérjük. A szállítás és csomagolás költsége postai küldemény esetén egységesen 850Ft, futárszolgálattal 1850Ft. 10.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítási és csomagolási költséget átvállaljuk, tehát a szállítás ingyenes.

 

Körülnézek!

Egy pillanat...